URHEILUVALMENNUS

Urheiluvalmennus on Sinulle joka tiedät mitä haluat saavuttaa ja olet valmis panostamaan tavoitteesi eteen. Olet kilpailuihin tähtäävä urheilija, tai aktiivisesti itseään eteenpäin kehittävä harrastaja. Kenties tähtäät tulevaisuudessa kisoihin, tai sitten haluat vain tietää mitä tehoja kropastasi oikeasti saadaan irti

Urheiluvalmennettavan sijoitus 3. heti ensimmäisissä kisoissaan joihin valmistautuminen aloitettiin todella tiukalla aikataululla.

Valmentamieni lajien kirjo on laaja ja valmennettavien taso lähtee aktiiviharrastajista kansainvälisillä areenoilla nähtäviin ammattilais- ja kilpaurheilijoihin.

Urheiluvalmennus sisältää:
 Henkilökohtaisen ruokavalion
 Räätälöidyn treeniohjelman
– Tapaamiset valmennuksen sisällön mukaisesti. Yhden valmennustapaamisen kesto on 90 minuuttia.
 Rajoittamattoman puhelin- ja e-mail tuen. Yhteydenpito viikottain mm. viikkoraportteihin perustuen.  Viikoittaisten raporttien lisäksi voit lähettää minulle viestiä milloin vain. Vastaan niin pian kuin pystyn!

Jos olet kauempaa, tai haluat jonkun potkimaan vauhtia tuloksiisi, tsekkaa kattavat etävalmennukset!

Pieni listaus eri lajeista minkä pareissa olen toiminut:

Fitnessurheilijat (bikini fitness, body fitness, mens physique, classic bodybuilding, kehonrakennus jne.), Tennis, Judo, Vapaaottelu, Hiihto, Laskettelu, Marathon ja muut juoksulajit, Voimanosto, Skeet ammunta, Golf, Jääkiekko, Cross fit, Tanssi, Voimistelu, Kahvakuula