UUSI TERVEELLINEN ELÄMÄ -VALMENNUS


Uusi Terveellinen Elämä -valmennus on Sinulle joka haluat tehdä elämäntapamuutoksen itsenäisesti ja kohottaa kuntoa rennosti pienin askelin. Haluat tehdä sen järkevästi. Siten että siitä tulisi pysyvä osa elämääsi.
Valmennus on yksinkertainen ja tehokas opettaen miten syödä oikein ja kohtuudella, niin että Sinä itse voit päättää mitä syöt milloinkin. Lisäksi saat ajoittain vapauden nautiskella ruoasta ilman huonoa omaatuntoa!

Liikunnan ei tarvitse olla osa arkeasi lähtiessäsi opettelemaan terveellisempää elämäntapaa. Saat aluksi helpon liikuntaohjeistuksen, jota pääset muokkaamaan näköiseksesi kurssin edetessä.

Saat joka viikko sähköpostiisi viestin missä opetan Sinulle uusia terveellisiä tapoja, rutiineja, sekä ratkaisuita ongelmatilanteisiin. Opit muun muassa miten ennakoit ja aikataulutat arkeasi rakentavasti, parannat unen ja levon laatua, stressinhallintaa, sekä miten hyödyntää arkiliikkumista yksinkertaisesti.

Asiakas otti lähtötilannekuvan 5 viikkoa valmennuksen alun jälkeen, jolloin nähdään todelliset muutokset.
Uusi Terveellinen Elämä – Kuva otettu 5 viikkoa edellisen kuvan jälkeen.

Valmennuksen sisältö:

– Yksinkertaiset ja monipuoliset ruokailuohjeet ilman keittiövaa´alla puntaroimista. Saat vapauden nauttia ruoasta.
– Rauhallisesti ja vapaasti etenevä liikuntasuunnitelma peruskunnon kasvattamiseen, siten että voit harrastaa sitä liikuntaa minkä koet itsellesi mielekkääksi.
– Viikkotavoitteita uusien tapojen, sekä rutiinien rakentamiseksi.
Valmennuksen kesto 10 viikkoa.
Hinta: 69€

Kirjoita alla olevaan yhteydenottolomakkeeseen ”UUSI TERVEELLINEN ELÄMÄ” ja muuta elämäsi suunta!