PERSONAL TRAINING

Onko sinulla mielikuva mitä terveys ja hyvinvointi on? Siinä on upea tavoite mitä kohti tähdätä. Tavoitteeni on ammentaa liikunnan ja ravitsemuksen työkalupakista juuri Sinulle sopivat työkalut – tavoitteistasi ja lähtötilanteestasi riippumatta.

Noita työkaluja käyttämällä viritämme hyvinvointisi uudelle tasolle vaivattomasti, tehokkaasti ja mikä tärkeintä, pysyvästi. Olipa tavoitteesi rasvanpoltto, tehokkaampi suorituskyky, lihaksikkaampi peilikuva, tai parempi jaksaminen arjen tiimellyksessä, löydän siihen parhaat työkalut ja keinot.
Muista ettei lähtötasollasi ole merkitystä, eikä sitä varsinkaan tarvitse häpeillä. Jokainen meistä aloittaa matkansa ensimmäisellä askeleella. Minun työni on auttaa tekemään tuon matkan taittamisesta tehokasta ja yksinkertaista.

Olen tunnettu tehokkaista harjoittelutekniikoista ja laajasta ravintotietämyksestäni, joista on ollut apua jo sadoille valmennettaville. Minulle on tärkeää asiakkaideni onnistuminen. Siksi valmennuspakettisi on aina yksilöllinen ja henkilökohtainen, jota toteutetaan juuri Sinun tavoitteesi mielessä pitäen. Opit terveiden elämäntapojen peruspilarit, väistät sudenkuopat ja toimimattomat keinot. Nyt on aika tehdä unelmasta totta!

Valmennus sisältää: 
 Henkilökohtaisen ruokavalion
 Räätälöidyn treeniohjelman
– Tapaamiset valmennuksen sisällön mukaisesti. Yhden valmennustapaamisen kesto on 90 minuuttia.
 Rajoittamattoman puhelin- ja e-mail tuen

Junnu Eskelinen
Personal trainer & ravintovalmentaja 
Puh: 040 762 6629
Sähköposti: junnu.eskelinen@gmail.com 

Facebooklinkedininstagram