ELÄMÄNTAPAVALMENNUS

 

Tuntuuko siltä ettei nykyinen elämäntapasi ole pitkässä juoksussa hyväksi sinulle ja terveytesi on koetuksella?

Elämäntapavalmennus on suunnattu erityisesti heille ketkä tiedostavat nykyiset elämäntapansa toimimattomiksi. Heille ketkä kokevat että on korkea aika tehdä muutos ja korjata tilanne ennen kuin on liian myöhäistä. 

 

Elämäntapavalmennuksessa panostetaan yhteen tai useampaan seuraavista:

  • Laihduttaminen ja painonhallinta monipuolisella arkeesi sopivalla ruokavaliolla. Ruokavaliolla pyritään ehkäisemään, tai korjaamaan elintapasairauksia.

  • Arjen aikataulutus. Saa enemmän aikaan ja aikaa.

  • Lepo/ uni ja sen laatu. Saa tarpeeksi lepoa jaksaaksesi hektisen arjen keskellä ja olla enemmän läsnä lähimmäisillesi. 

  • Stressitekijät. Opi käsittelemään stressiä ja rentoutumaan. 

 

Autan sinua pysyvässä elämäntapamuutoksessa kädestä pitäen koko matkan ajan. Elämäntapavalmennuksessa olet tiiviisti yhteydessä kanssani koko valmennuksen ajan. Tiiviin yhteydenpidon avulla opimme parhaiten miten juuri sinun elämääsi tuodaan kaivattuja muutoksia. Samalla siirrymme kauemmas toimimattomista tavoista ja kompastuskivistä. 

 

Valmennus rakennetaan täysin Sinun elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan. Päämääränä selkeä pysyvä muutos elämääsi. 

Me kaikki tiedämme jo miltä epäonnistuminen tuntuu. Elämäntapavalmennuksessa sinun ei tarvitse pähkäillä miten kohdata ja korjata ongelmat, tai oppia kantapään kautta epätoimivat ratkaisut. Riittää että haluat energisen, sekä terveen hyvän olon. Oletko valmis siihen? Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja pysymään siinä!

 

Varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon puhelimitse, tai Skypellä. Konsultaatiossa käymme tilanteesi ja tarpeesi läpi. Näin saat selville mitä juuri sinun kannattaa tehdä tavoitteesi saavuttamiseksi. Puhelu ei velvoita ostamaan valmennusta.  

PPPP.jpg

Viesti lähetetty