PERSONAL TRAINER

Haluatko tehdä tuloksia tehokkaasti ja turvallisesti? Valmennukseni perustuu kestävien tulosten tekemiseen ja tekniikoihin, joilla kehityt varmasti.

 

Personal training valmennukset sopivat sinulle joka olet: 

 • Aloitteleva liikkuja ja haluat oppia treenaamaan, sekä syömään oikein heti alusta lähtien.

 • Tavoitteellinen aktiivinen liikkuja, joka olet valmis tekemään töitä tulostesi eteen. Voit olla harrastaja, tai kilpaurheilija. 

 

Tavoitteitasi voi olla muun muassa:

 • rasvanpoltto ja kiinteytyminen

 • voimantuotto ja räjähtävä suorituskyky

 • lihaksikkaampi ja sporttisempi peilikuva

 

Personal trainer valmennukset rakennetaan kartoittamalla ensin lähtötasosi ja tavoitteesi. Sen jälkeen liikunnan ja ravitsemuksen työkalupakista valitaan tavoitteeseesi sopivat työkalut. Edetessäsi treenejäsi tehostetaan ja ravitsemustasi hiotaan viedäksesi itsesi täysin uudelle tasolle. 

 

Olen tunnettu tehokkaista harjoittelutekniikoista ja laajasta ravintotietämyksestäni. Jo sadat asiakkaat erilaisista lähtökohdista ja tavoitteista riippumatta ovat huomanneet tämän.

Odotan valmennettaviltani paljon, mutta annan myös tukea ja apua aina kun sitä tarvitaan. Pyrin olemaan aina vähintään viestin päässä. Valmennus on yhteistyötä myös tapaamisten ulkopuolella! 

 

Valmennuksen sisältö: 

 • Henkilökohtainen ruokavalio päivityksineen koko valmennuskauden ajan. 

 • Yksilöllinen treeniohjelma päivityksineen koko valmennuskauden ajan.

 • Treenipainoitteiset valmennustapaamiset. Oulussa/ Kemissä. Tapaamisten kesto 90 minuuttia. Myös etävalmennukset onnistuu ongelmitta! 

 • Rajoittamaton puhelin- ja sähköpostituki. Yhteydenpito vähintään viikoittain mm. viikkoraporttien muodossa. Tämän lisäksi voit laittaa minulle viestiä milloin vain. Vastaan niin pian kuin pystyn.

 

Nyt mieti, oletko valmis toteuttamaan haaveilemasi tavoitteet? Minä nimittäin olen! 

 

 

Varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon puhelimitse, tai Skypellä. Konsultaatiossa käymme tilanteesi ja tarpeesi läpi. Näin saat selville mitä juuri sinun kannattaa tehdä tavoitteesi saavuttamiseksi. Puhelu ei velvoita ostamaan valmennusta.  

ELÄMÄNTAPAVALMENNUS

Tuntuuko siltä ettei nykyinen elämäntapasi ole pitkässä juoksussa hyväksi sinulle ja terveytesi on koetuksella?

Elämäntapavalmennus on suunnattu erityisesti heille ketkä tiedostavat nykyiset elämäntapansa toimimattomiksi. Heille ketkä kokevat että on korkea aika tehdä muutos ja korjata tilanne ennen kuin on liian myöhäistä. 

 

Elämäntapavalmennuksessa panostetaan yhteen tai useampaan seuraavista:

 • Laihduttaminen ja painonhallinta monipuolisella arkeesi sopivalla ruokavaliolla. Ruokavaliolla pyritään ehkäisemään, tai korjaamaan elintapasairauksia.

 • Arjen aikataulutus. Saa enemmän aikaan ja aikaa.

 • Lepo/ uni ja sen laatu. Saa tarpeeksi lepoa jaksaaksesi hektisen arjen keskellä ja olla enemmän läsnä lähimmäisillesi. 

 • Stressitekijät. Opi käsittelemään stressiä ja rentoutumaan. 

 

Autan sinua pysyvässä elämäntapamuutoksessa kädestä pitäen koko matkan ajan. Elämäntapavalmennuksessa olet tiiviisti yhteydessä kanssani koko valmennuksen ajan. Tiiviin yhteydenpidon avulla opimme parhaiten miten juuri sinun elämääsi tuodaan kaivattuja muutoksia. Samalla siirrymme kauemmas toimimattomista tavoista ja kompastuskivistä. 

 

Valmennus rakennetaan täysin Sinun elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan. Päämääränä selkeä pysyvä muutos elämääsi. 

Me kaikki tiedämme jo miltä epäonnistuminen tuntuu. Elämäntapavalmennuksessa sinun ei tarvitse pähkäillä miten kohdata ja korjata ongelmat, tai oppia kantapään kautta epätoimivat ratkaisut. Riittää että haluat energisen, sekä terveen hyvän olon. Oletko valmis siihen? Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja pysymään siinä!

 

 

Varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon puhelimitse, tai Skypellä. Konsultaatiossa käymme tilanteesi ja tarpeesi läpi. Näin saat selville mitä juuri sinun kannattaa tehdä tavoitteesi saavuttamiseksi. Puhelu ei velvoita ostamaan valmennusta.  

YRITYSVALMENNUS

Tehostetaan yrityksenne kannattavuutta ja toimintaa henkilöstön hyvinvoinnin kautta! Kartoitan ja suunnittelen yrityksenne työhyvinvointivalmennukset tarkkaan henkilöstön tarpeiden ja työtehtävien mukaisesti.  Siten että siitä on hyötyä jokaiselle työntekijälle yksilöllisesti ja sitä kautta myös yritykselle. 

Nykypäivänä työntekijöiltä odotetaan paljon ja se lisää työntekijöiden rasitusta niin henkisesti, kuin fyysisesti. Tämä näkyy muun muassa sairauspoissaolopäivien kasvuna ja työilmapiirin kiristymisenä. Henkilöstökulut onkin yksi yrityksen suurimmista kulueristä. Poissaolot, sekä tehottomuus nostaa summaa entisestään. 
On tärkeää että henkilöstöä autetaan pysymään mahdollisimman hyvin työ- ja toimintakykyisenä. Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen sydän ja suurin voimavara. Työhyvinvointiin satsaamalla yrityksen toimintaa tuetaan pysymään tehokkaana ja tuloksekkaana pitkälle tulevaisuuteen.  

Miksi työhyvinvointiin kannattaa satsata?:
- Sairauspoissaolojen vähentäminen tuo merkittävän säästön.
- Työn tekeminen tehostuu ja tuottavuus kasvaa.
- Työilmapiiri saa positiivisen energiaruiskeen.
- Kilpailukyky paranee 
- Yrityksen imago niin työnantajana, kuin yhteistyökumppanina paranee.

Työhyvinvointiin satsaaminen ei ole vain kulujen leikkaamista. Se on myös yrityksen toimintakyvyn  tehostamista ja ilmapiirin piristämistä! 

Varaa ilmainen konsultaatioon puhelimitse, tai Skypellä ja käydään läpi vaihtoehdot, jotka sopii teidän yrityksellenne parhaiten.

OTA YHTEYTTÄ

Kemi/ Oulu

040 762 6629

©2018 Powered by Magnifica Ay