junnumode 1.png

VALMENTAJASI

Ilmassa tuntuu tekemisen meininki. Tiedät ettet ole tullut rääkättäväksi, mutta odotettavissa on annos itsensä ylittämistä. Saat selkeitä ohjeita kansankielellä, jolloin löydät nopeasti oikean suoritustekniikan. Nyt treenataan! Harjoitellessasi koet ahaa -elämyksiä ja opit uusia asioita kehosi toiminnasta, mm. tekniikoita, joilla juuri Sinä saat tuntuman sille alueelle minkä koet ongelmakohdaksesi ja mitä tahdotaan kehittää.

Treenin lomassa on myös mukava rupatella rennosti ja olla oma itsensä. Harjoittelun jälkeen vaihdat vaatteet pukuhuoneessa, fiilistelet juuri koettuja onnistumisen tunteita ja lähdet kotia kohti hymyillen. Nyt tiedät miltä valmennuksessani olo tuntuu.

Mikä mahdollistaa tämän?

- Yli 15 vuoden kokemus harjoittelusta ja ravinnosta.
- Jatkuva kouluttautuminen ja tietotaidon kehittäminen, jolloin käytössä olevat keinot ovat tehokkaita ja toimivia.
- Aito kiinnostus aiheeseen ja kyky karsia toimimattomat keinot pois käytöstä.
- Minulle on tärkeää asiakkaideni onnistuminen ja 100% asiakastyytyväisyys. Tällöin on suotavaa, että he saavat selkeitä tuloksia.

Kanssani saat ihmisläheistä ohjausta, ilman kikkailua. Et tule saamaan vain liikunta- ja ravintovalmennusta. Henkinen apu on vähintäänkin yhtä tärkeää. Olen koko valmennuksen ajan tavoitettavissa ja tukena, jolloin matkasi kohti realistisia tavoitteita ja elämää ilman repsahduksia sujuu ilman kompastelua.

-Junnu Eskelinen