YRITYSVALMENNUS

 

Tehostetaan yrityksenne kannattavuutta ja toimintaa henkilöstön hyvinvoinnin kautta! Kartoitan ja suunnittelen yrityksenne työhyvinvointivalmennukset tarkkaan henkilöstön tarpeiden ja työtehtävien mukaisesti.  Siten että siitä on hyötyä jokaiselle työntekijälle yksilöllisesti ja sitä kautta myös yritykselle. 

Nykypäivänä työntekijöiltä odotetaan paljon ja se lisää työntekijöiden rasitusta niin henkisesti, kuin fyysisesti. Tämä näkyy muun muassa sairauspoissaolopäivien kasvuna ja työilmapiirin kiristymisenä. Henkilöstökulut onkin yksi yrityksen suurimmista kulueristä. Poissaolot, sekä tehottomuus nostaa summaa entisestään. 
On tärkeää että henkilöstöä autetaan pysymään mahdollisimman hyvin työ- ja toimintakykyisenä. Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen sydän ja suurin voimavara. Työhyvinvointiin satsaamalla yrityksen toimintaa tuetaan pysymään tehokkaana ja tuloksekkaana pitkälle tulevaisuuteen.  

Miksi työhyvinvointiin kannattaa satsata?:
- Sairauspoissaolojen vähentäminen tuo merkittävän säästön.
- Työn tekeminen tehostuu ja tuottavuus kasvaa.
- Työilmapiiri saa positiivisen energiaruiskeen.
- Kilpailukyky paranee 
- Yrityksen imago niin työnantajana, kuin yhteistyökumppanina paranee.

Työhyvinvointiin satsaaminen ei ole vain kulujen leikkaamista. Se on myös yrityksen toimintakyvyn  tehostamista ja ilmapiirin piristämistä! 

Varaa ilmainen konsultaatioon puhelimitse, tai Skypellä ja käydään läpi vaihtoehdot, jotka sopii teidän yrityksellenne parhaiten.

©2018 Powered by Magnifica Ay